Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumerbos aan de zuidkant van Bedum krijgt nieuwe wandelpaden
Gepubliceerd op maandag 03 juni 2019

Bedumerbos aan de zuidkant van Bedum krijgt nieuwe wandelpaden

Groenvoorziening A.J. van der Werf bv in Bedum gaat in opdracht van de gemeente Het Hogeland de bestaande wandelpaden in het Bedumerbos totaal vernieuwen.

De wandelpaden waren in de loop van de afgelopen jaren versmald doordat het groen erover groeide, waardoor het vooral voor rolstoelgebruikers erg moeilijk was om er te wandelen.  Tijdens de aanleg van het eerste gedeelte vanaf de carpoolplaats tot aan de Ellerhuizerkleiweg is dit gedeelte van het bos niet toegankelijk. 

Bedumerbos aan de zuidkant van Bedum krijgt nieuwe wandelpaden

Bedumerbos aan de zuidkant van Bedum krijgt nieuwe wandelpaden 

Een week na afronding van dit gedeelte van het werk moeten de nieuwe paden uitharden. In die week is het bos ook niet toegankelijk. Het gaat om de periode van 10 tot en met 21 juni. De aannemer start 3 juni met de voorbereidende werkzaamheden. Het dertig hectare grote bos wordt opgeknapt in opdracht van Staatsbosbeheer. Een officiële opening van de renovatie van deze wandelpaden zal eind juni plaats vinden.

Ook de omgeving gaat op de schop. De strook tussen het bos en de Waldadrift wordt opnieuw ingericht en krijgt bijvoorbeeld bloemenweides. Ook komen er trimtoestellen bij de carpoolplaats aan de Waldadrift. Deze konden worden aangeschaft , doordat dorpsbelangenvereniging APB Bedum een subsidie ontving van Loket Leefbaarheid.  Voor de omgeving van het Arjen Robbenveld zitten ook speelvoorzieningen in het vat.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM