Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumer waarderingsroos uitgereikt aan de vrijwilligers Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde
Gepubliceerd op woensdag 07 november 2018

De Waarderingroos voor vrijwilligersgroepen van de gemeente Bedum (periode september - oktober 2018) is maandagavond 29 oktober uitgereikt aan de vrijwilligers van de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde. Vanuit de jury: “Het is een groep mensen die veel voor het dorp organiseert. Ze pakken dingen snel op, het zijn echte doeners. Hun energie en positiviteit heeft een aanzuigende werking op de inwoners van Noord- en Zuidwolde”.

Bedumer waarderingsroos uitgereikt aan de vrijwilligers Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde
Voorzitter Remko van der Sluis neemt, namens de vrijwilligersgroep, de roos en het certificaat in ontvangst van Wethouder Menne van Dijk.


De vrijwilligers van de Oranjevereniging, te weten: Jan Jelle De Vries, Ruard Wolkers, Erna Veening, Anita van Echteld, Brenda Boer, Johan Hoeksema en Remko van der Sluis organiseren een vol programma voor kinderen, volwassenen én ouderen op Koningsdag. Zo was er vorig jaar een Brunch-tafel, Mini en Maxi Playbackshow, Vrijmarkt, Schijt je rijk, Fietstocht en Live muziek. Maar dat is nog niet genoeg voor de actieve vrijwilligers. Zij organiseerden vorig jaar ook een spectaculaire survival GPS Tocht en dit jaar een grote dorps BBQ met muziekspektakel. Veel mensen in de dorpen Noord en Zuidwolde zijn vol lof over hetgeen zij organiseren.

Welke vrijwilligersgroep uit Bedum verdient volgens u extra waardering?
In december reikt de Gemeente Bedum de laatste waarderingsroos uit.
Iedereen kan een vrijwilligersgroep aanmelden voor de komende periode tot en met 30 november. Aanmelden kan via een formulier in de Bibliotheek (Kapelstraat 9 in Bedum) of via de website van Mensenwerk Hogeland, www.mensenwerkhogeland.nl klik op “Meer Thema’s” en vervolgens op “Vrijwilligers”. Eind december wordt bekend gemaakt wie de laatste Waarderingsroos van de periode november/december 2018 in ontvangst gaat nemen. Ten tijde van dit persbericht is nog niet bekend of Gemeente Hogeland deze traditie voort gaat zetten.
Kortom grijp de kans: Doe mee en meldt een vrijwilligersgroep aan!

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM