Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Annemarie Heite mag blijven
Gepubliceerd op maandag 23 september 2013

Bijna vier maanden geleden stapte Annemarie Heite op als fractievoorzitter van GemeenteBelangen Bedum. De Oostelijke rondweg perikelen zouden haar geloofwaardigheid en die van de partij aantasten.

Annemarie Heite mag blijven

Nu de rust is wedergekeerd komt het bestuur en fractie van GB met onderstaande verklaring aan de leden van de partij waarin ze meedelen dat ze na lang nadenken hebben besloten dat Heite mag blijven als raadslid bij GB. Annemarie Heite zegt dat ze zich niet opnieuw verkiesbaar zal stellen bij de verkiezingen in maart 2014.

Aan de leden van Gemeentebelangen Bedum,
Graag informeren wij jullie over de ontwikkelingen binnen de fractie van Gemeentebelangen Bedum na het vertrek van Annemarie Heite als fractievoorzitter. Wij hebben als bestuur en fractie de tijd genomen om met elkaar na te denken over de toekomst van onze partij en alles wat daar bij komt kijken.

Het bestuur en de fractie hebben Annemarie gevraagd of zij wil blijven als raadslid bij GB. Wij hebben als team de afgelopen 3,5 jaar ongelofelijk veel bereikt en willen als team de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 in gaan. Annemarie heeft daar mee ingestemd. Menco Slager stopt met zijn ondersteuning van de fractie als schaduwfractielid. Hij wordt vervangen door onze nieuwe en enthousiaste teamgenoot Erwin Venema.

Het onderwerp rondweg zit in een nieuwe fase nu de provincie heeft besloten om voor een oostelijke ontsluiting te gaan. Door deze beslissing en omdat zij geen fractievoorzitter meer is, kan Annemarie invulling blijven geven aan haar raadswerk op een voor haar acceptabele en integere wijze. Overigens zal zij geen woordvoerder zijn voor dit onderwerp in de raad.

De fractie van GB gaat samen verder en zal zich blijven inzetten voor haar verkiezingsprogramma vanuit haar visie dat politiek inhoudelijk, transparant, voor én door burgers moet worden ingevuld. Wij zien met elkaar de verkiezingen van maart 2014 met vertrouwen tegemoet.

Binnenkort organiseren wij een ledenvergadering waar zowel het bestuur als de fractie aanwezig zullen zijn voor een nadere toelichting en het beantwoorden van eventuele vragen. Uiteraard zijn wij voor die tijd telefonisch beschikbaar. Met een hartelijke GB groet namens het hele team,

Thie Katerberg, John Laninga , bestuur GemeenteBelangen Bedum

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM