Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Algemene Oranjevereniging Bedum luidt de noodklok!!
Gepubliceerd op maandag 04 november 2019

Algemene Oranjevereniging Bedum luidt de noodklok!!

De afgelopen jaren loopt het ledenaantal/donateurs sterk terug. Daarnaast zijn er nog 4 bestuursleden over waarvan er twee stoppen eind dit jaar. Conform de Statuten kunnen we dan geen vereniging meer zijn. We hebben dringend bestuursleden en leden/donateurs nodig.

Als er geen bestuursleden zijn dan betekent dit dat volgend jaar 2020 Koningsdag niet georganiseerd kan worden. Dit zou jammer zijn na zoveel jaren te hebben bestaan en diverse fusies te hebben meegemaakt.

We hebben geprobeerd met andere verenigingen/organisaties te praten om samen te gaan maar hier kampen zij ook met tekort aan vrijwilligers.

We hebben een bestuur nodig van minimaal 5 leden. Als er voor 1 december 2019 geen nieuwe aanmeldingen zijn, zijn wij genoodzaakt de vereniging op te heffen en is Koningsdag vieren in Bedum niet meer aan de orde.

Dit zou erg jammer zijn. We hebben de leden/donateurs inmiddels een brief gestuurd met dezelfde noodkreet. Helpt u de Oranjevereniging uit de brand? Wilt u zich inzetten om in Bedum Koningsdag voort te laten bestaan. Wij zien u graag als donateur en/of als bestuurslid.

U kunt contact opnemen via Facebook (Algemene Oranjevereniging Bedum ) of via de mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Bert Reitsema (voorzitter), Paul Knot, Annemiek Schuurman en Ida Douma

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter