Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Al bijna kerst bij Kadootje Opmaat in Bedum
Gepubliceerd op woensdag 08 november 2017

De etalage van Kadootje Opmaat in Bedum ziet er schitterend uit en ademt nu al de sfeer uit van kerst. Er zijn dan ook nu al tal van nieuwe en vooral originele kerstproducten te koop.

Al bijna kerst bij Kadootje Opmaat in Bedum

Naast al deze cadeauartikelen heeft Kadoortje Opmaat sinds kort ook een serie biologische producten in zijn assortiment opgenomen. Klanten kunnen er terecht voor allerhande producten van het merk De Nieuwe Band, thee van Simon Levelt, chocolade, enz.

Peter Terpstra, sinds drie jaar vrijwilliger bij Kadootje Opmaat: “De biologische producten zijn een mooie aanvulling op ons assortiment aan originele en handgemaakte cadeaus die worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking die wonen en/of werken bij 's Heeren Loo. Denk hierbij aan kaarsen, keramiek, houtwerk en bloemstukken. We blijven telkens nieuwe cadeaus ontwikkelen die we exclusief inpakken. Zo zijn we op dit moment al bezig voor de kerst en met de eindejaarspakketten. Klanten kunnen losse producten kopen, maar ook zelf een cadeaupakket samenstellen. Voor iedereen is er een cadeautje op maat.”

Geert-Willem Kloppenburg, manager zorg bij ’s Heeren Loo, vult aan: “Als we iets maken, dan maken we eersteklas producten. We willen dat cliënten trots zijn op het werk dat ze doen en op wat ze maken. Voor hen is het belangrijk dat ze zinvol en betekenisvol werk doen. De cadeauwinkel draagt hieraan bij.”

Iedereen is van harte welkom aan de Grotestraat 18 in Bedum om een kijkje in de winkel te nemen. Kadootje Opmaat is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kadootje Opmaat is onderdeel van ’s Heeren Loo.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM