Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
APB Bedum stelt een steunfonds in voor de 2 Senegalese broers
Gepubliceerd op vrijdag 28 september 2018

APB Bedum stelt een steunfonds in voor de 2 Senegalese broers

Onze Senegalese vrienden Pape Matar (26) en Ibralo Fall (23) mogen alsnog naar Nederland komen, voor een korte vakantie .  Na meer dan zestig dagen detentie in Malmö (Zweden) werden ze afgelopen week geboeid en onder begeleiding van 6 bewakers overgebracht naar hun eigen land.

Nadat ze in Senegal waren gearriveerd ontving Mieke Harms een bericht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat ze meewerken aan een versnelde spoedprocedure voor een nieuwe visum. Normaal duurt een visum aanvragen 15 dagen , maar door de medewerking van de ambassade in Accra zal er in dit bijzondere geval binnen 2 dagen een visum worden verstrekt, waardoor onze vrienden alsnog naar Nederland kunnen komen. Voor hen werd een bijzondere spoedprocedure geregeld voor een nieuw visum, dit keer alleen voor ons land.

Door deze nieuwe ontwikkeling en is er veel blijdschap bij Mieke Harms en vader Cheikh dat ze Pape Matar en Ibralo Fall over een paar dagen in hun armen kunnen sluiten. Zodat ze nog een paar weken hier vakantie kunnen houden.

Door alle publieke aandacht , waar velen aan hebben meegewerkt , krijgt het toch nog een fijn happy end. Maar voor Mieke Harms en familie zal dit ook extra kosten met zich meebrengen. Er waren in de afgelopen weken al veel kosten gemaakt , o.a. enkele bezoeken in Zweden en nu dan extra kosten voor een ticket naar Nederland. Dorpsbelangenvereniging APB Bedum heeft in overleg met de familie een noodfonds ingesteld. APB Bedum wil hiermee tegemoet komen in een oproep om bij te dragen in de kosten.

Wilt u bijdragen ? Dat kan door een bedrag over te maken op de rekening van APB Bedum , rekeningnummer NL 19 RABO 0306345307 met vermelding gift broers. We blijven u op de hoogte houden van het vervolg.  

Lees ook : http://www.factsfound.news/exclusief-als-boeven-behandeld-in-zweden-als-vips-uitgenodigd-in-nederland/

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM