Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
61ste Jaarvergadering Dorpsbelangenvereniging APB Bedum op 16 april
Gepubliceerd op woensdag 11 april 2018

61ste Jaarvergadering Dorpsbelangenvereniging APB Bedum op 16 april 2018 

Tijdens het openbare gedeelte van de jaarvergadering Dorpsbelangenvereniging Algemeen Plaatselijk Belang Bedum ( APB-Bedum) op maandag 16 april gaan we een duurzame avond beleven!

1. Allereerst gaan vanaf 20.15 tot 21.00 uur Egbert Ludwig, Douwe Fennema en Gert Jan Hageman uitleg geven over hun coöperatie energie , die onlangs is opgericht. In een toelichting schrijven ze:
 
'Sinds deze maand heeft Bedum een coöperatie voor duurzame energie, met de naam Duurzaam Bedum. Tijdens de presentatie vertelt het bestuur waarom deze is opgericht en welke voordelen dit de inwoners biedt. Die voordelen zitten zowel in direct geld besparen voor de leden van de coöperatie, als in het versterken van diverse organisaties binnen Bedum. Hoe meer mensen lid worden, des te meer  profiteren we er met zijn allen van. We hopen dan ook iedereen enthousiast te krijgen en zich te laten aanmelden!'

2. Daarna zal de directeur van het Groninger Landschap Marco Glastra, zijn prachtige organisatie voor het voetlicht brengen. We kennen allemaal het Groninger Landschap , maar we weten er nog te weinig van. In een toelichting schrijven ze: "Beschermen van het landschap in Groningen, dat is wat we doen, dat is waar wij ons sterk voor maken. We houden je op de hoogte van onze successen, onze lopende projecten en onze plannen. We zijn altijd op zoek naar ondersteuning."

Met de ontwikkelingen in onze gemeente, denk daarbij aan de aankoop van boerderij de Haver en de ontwikkelingen in het noorden van Bedum zal het een boeiende bespreking opleveren.  https://www.groningerlandschap.nl

De openbare en boeiende bijeenkomst wordt gehouden in het Trefcentrum te Bedum en is openbaar vanaf 20.15 uur.

In het huishoudelijk gedeelte voor leden wordt het Jaarverslag 2017 van secretaris en penningmeester vastgesteld. Het huishoudelijk gedeelte duurt van 19.30 tot 20.00 uur.

Een ieder is van harte welkom vanaf 20.15 uur tijdens het Openbaar gedeelte.

APB Bedum is opgericht op 28 oktober 1957. Bijzonderheid is dat de statuten van de vereniging APB-Bedum bij Koninklijk Besluit zijn goedgekeurd op 14 april 1958.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM