Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
't Het nog nooit zo donker west of 't wer altied wel weer licht?
Gepubliceerd op donderdag 30 januari 2020
't Het nog nooit zo donker west of 't wer altied wel weer licht?

In deze periode van het jaar is het ’s morgens laat licht en ’s middags vroeg donker. Straatverlichting is tijdens deze donkere dagen extra belangrijk. Voor uw veiligheid. En omdat u zich daar prettiger bij voelt. Helaas valt er wel eens een straatlantaarn uit. Soms zit een hele straat in het donker. Wat kunt u dan doen? En hoe snel wordt het probleem opgelost?

Straatlantaarn kapot? Meld het via de gemeente!

Is een straatlantaarn kapot? Wij horen het graag van u. Alleen op die manier weten wij dat de lantaarn kapot is. Via de website www.hethogeland. nl/melden kunt u de storing melden. Ook kunt u bellen met de gemeente via 088 - 345 8888. Vergeet u niet het lichtmastnummer te vermelden? Dit vindt u op de straatlantaarn of op het kaartje bij het digitale meldingsformulier. De melding wordt regelrecht doorgestuurd naar de aannemer. De aannemer gaat met uw melding aan de slag.
 
Wat gebeurt er na mijn melding?

Nadat een kapotte straatlantaarn is gemeld, heeft de aannemer maximaal 1 week de tijd om het probleem op te lossen. Wordt het probleem veroorzaakt door een netwerkstoring? In dat geval draagt de aannemer het probleem direct over aan de netbeheerder. De netwerkstoring wordt vervolgens binnen 6 dagen opgelost. Binnen twee weken zou de straatlantaarn daarom weer moeten branden. Als meer dan 100 straatlantaarns in hetzelfde gebied zijn uitgevallen onderneemt de netbeheerder nog diezelfde dag actie.

De storing wordt niet opgelost. Wat nu?

Heeft u een storing gemeld en is de oplostermijn verstreken, maar brand de lantaarn nog niet? Wij krijgen daarvan automatisch bericht en nemen vervolgens contact op met de verschillende partijen, zodat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088 - 345 8888.
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter