Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
“CDA Het Hogeland On Tour” gestart in gemeente Bedum
Gepubliceerd op maandag 04 juni 2018

Vrijdag 1 juni zijn kandidaat-raadsleden, wethouders en bestuursleden van CDA Het Hogeland gestart met het bezoeken van bedrijven, instellingen, maatschappelijke initiatieven en bezienswaardigheden in de nieuwe gemeente Het Hogeland.

Door maandelijks gezamenlijk “On Tour” te gaan, nu maar zeker óók na de verkiezingen, maken de CDA’ers diepgaand kennis met elkaars huidige gemeente en krijgen zij een goed beeld van zaken die er spelen in hun nieuwe gemeente.

“CDA Het Hogeland On Tour” gestart in gemeente Bedum 

In Zuidwolde werd op dagbestedingslocatie “Het Palet” (‘s Heerenloo Opmaat) kennis gemaakt met cliënten en begeleiders, nadat een inhoudelijke discussie met de locatie-manager en regiodirecteur was gevoerd.

Enthousiaste initiatiefnemers van het plan om een Multifunctioneel Centrum in Bedum te bouwen gaven de CDA’ers in de kantine van SV Bedum een presentatie van hun ideeën, wensen en de huidige stand van zaken.

De eerste “On Tour” dag werd afgesloten met een heerlijke lunch bij “De Koffieleut” geserveerd door cliënten van zorgboerderij “Golden Raand”.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM