Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Colofon
Gepubliceerd op woensdag 01 juni 2005

Bedumer.nl is een particulier non-profit initiatief van Kees Zevenberg en Anne-Marie Angenent. Er zijn diverse vrijwilligers die de site ondersteunen met verhalen, foto's, video's en informatie.

De sponsors op de site dragen bij in de kosten van o.a. internetgebruik, huur van webservers en onderhoud, huur van domeinnamen, promotie van de site, etc. ‘Bedumer.nl’ dankt haar adverteerders en sponsors hartelijk voor deze ondersteuning.

E-mail adres: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

E-mail adres redactie: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bedumer.nl wil een platform zijn voor het actueel lokaal nieuws in combinatie met achtergrondinformatie en mededelingen van uiteenlopende organisaties, verenigingen, instellingen, bedrijven ... enz. uit de Gemeente Het Hogeland.

Hoewel bij de samenstelling van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, kan voor eventuele fouten en onvolledigheden niet worden ingestaan. De redactie en samensteller van Bedumer.nl zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten, die worden ondernomen op basis van mededelingen op deze site.

Reacties op het forum van Bedumer.nl zijn en blijven het eigendom van degene die de reactie geplaatst heeft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het forum en kunnen dus niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiende uit deze reacties.

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter