Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Voorlichting Plan van Aanpak over de Noordzeebrug
Gepubliceerd op dinsdag 27 november 2012

Voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden zal er op dinsdag 27 november 2012 tussen 16.30 uur en 20.30 uur een inloopbijeenkomst plaats vinden, waarin over de voorgenomen plannen voor de Aanpak van de Noordzeebrug informatie door de Provincie Groningen zal worden gegeven. Tijdens deze uren kan men binnenlopen in het Buurtgebouw BSV de Hoogte aan de Borgwal 88 in Groningen.  Tijdens de inloopbijeenkomst zijn verschillende medewerkers van de provincie Groningen en de gemeente Groningen aanwezig voor de nodige toelichting en beantwoording van eventuele vragen.

Vaarweg Lemmer-Delfzijl

Het project vernieuwing Noordzeebrug maakt deel uit van het project Vaarweg Lemmer-Delfzijl. Tussen 2012 en 2015 gaan de provincie Groningen en de gemeente Groningen de Noordzeebrug over het Van Starkenborghkanaal vervangen. De nieuwe brug wordt van nu 6 meter naar 9 meter hoog,  om zo het vervoer van meerdere lagen containers per schip mogelijk te maken. De bestaande brug wordt volledig gesloopt en vervangen door een nieuwe vaste brug. Aan de oostkant van de weg komt een fietspad. Tegelijkertijd wordt ook de huidige kruising van de Noordelijke ringweg met de Bedumerweg en bedrijventerrein De Hoogte ongelijkvloers gemaakt en komen daarmee de verkeerslichten te vervallen.

Start
De start van het project is voorzien medio december 2012. Het eerste deelproject omvat de aanleg van de tijdelijke weg en duurt tot maart 2013. In deze periode is er doorgaand verkeer mogelijk op de Noordelijke Ringweg, maar dient er rekening te worden gehouden met beperkte rijstroken. Tevens wordt de aansluiting op het bedrijventerrein de Hoogte verandert naar de Vinylstraat. Ervaring leert dat projecten van deze omvang tijdens de uitvoering voor de nodige overlast zullen zorgen. De provincie Groningen vraagt hiervoor uw begrip.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM