Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kinderhulp zoekt vrijwilligers: zodat kinderen in armoede er óók bij kunnen horen!
Gepubliceerd op woensdag 22 februari 2017

Kinderhulp zoekt vrijwilligers- zodat kinderen in armoede er óók bij kunnen horen!

Steeds meer kinderen in ons land zijn de dupe van financiële problemen thuis. Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte  van Kinderhulp wordt gehouden van 10 t/m 15 april 2017. We hopen op gulle giften, maar hebben ook hulp nodig. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers. Helpt u mee?

Kinderhulp vindt dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Terwijl je als kind niets liever wil dan er gewoon bij horen en de mogelijkheid krijgen om je talenten te benutten. Kinderhulp helpt door financieel bij te springen voor simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas. Omdat ook zij meetellen en een mooie toekomst verdienen.

Loopt u ook mee?
Laat armoede geen spelbreker zijn en steun deze kinderen! Zet u ook een paar uurtjes in als collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijk organisator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen.
Aanmelden kan via: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM