Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Erik Westerhof uit Bedum eindigde als 6de op WorldSkills in Canada
Gepubliceerd op dinsdag 08 september 2009

De 40 WorldSkills zijn weer achter de rug.  WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor het vakmanschap. Elke twee jaar vinden deze plaats in één van de 50 landen die aangesloten zijn bij WorldSkills International. Meer dan 800 jongeren uit de hele wereld strijden op WorldSkills om zich de beste te mogen noemen in hun vak.

Erik Westerhof uit Bedum eindigde als 6de op WorldSkills in Canada

52 landen heeft een eigen nationale Skills-organisatie, waaronder Nederland. De organisatie van het land waarin WorldSkills plaatsvindt is verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie van de editie. WorldSkills International controleert de nationale organisatie of alles aan de met elkaar afgesproken criteria en kwaliteitseisen voldoet en stuurt bij waar nodig. In 2009 was het de beurt aan Canada om de WorldSkills te organiseren. De WorldSkills wedstrijden zijn na de Olympische Spelen van 1988 internationaal wederom een grote uitdaging voor Calgary en de staat.

Eén van de deelnemers was de 21-jarige Erik Westerhof uit Bedum. Erik is autoschadehersteller bij Mourits Autoschade in Bedum en moest het opnemen tegen 16 deelnemers in zijn categorie. De bedumer was als enige deelnemer uit de drie noordelijke provincies aanwezig en is als 6de geëindigd. Voorwaar een goedresultaat.

Image

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM