Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Burgemeester van Groningen Koen Schuiling krijgt eerste Lieve Briefje
Gepubliceerd op zaterdag 16 januari 2021

Burgemeester van Groningen Koen Schuiling krijgt eerste Lieve Briefje 

Op vrijdag 15 januari kreeg burgemeester Koen Schuiling het eerste Lieve Briefje uitgereikt in het kader van de Week van de Lieve Briefjes. De burgemeester stak tijdens de lentelockdown van vorig jaar alle Groningers een hart onder de riem met een mooie brief. Voor de organisatoren van de Week aanleiding om juist hém het eerste Lieve Briefje te geven.

De Week van de Lieve Briefjes wordt gehouden van 16 t/m 22 januari en is bedoeld om iedereen op te roepen elkaar iets liefs te zeggen. Een welkom initiatief, zeker in de lockdown die net verlengd is. Wie ook iemand een Lief briefje wil sturen, kan gratis mooie ansichtkaarten krijgen. De briefjes zijn verkrijgbaar op allerlei verschillende plekken: alle bibliotheken in de provincie Groningen, enkele WIJ-vestigingen in de gemeente Groningen,  servicepunten van QBuzz in Groningen, Assen en Emmen, verschillende supermarkten. Maar ook elders in het land zijn briefjes af te halen. In Almelo, Breda en Schiermonnikoog bijvoorbeeld. De plekken zijn te vinden op www.weekvandelievebriefjes.nl . Je kunt de kaarten op de website ook bestellen tegen vergoeding van een verzend- en onkosten.

 

 

Belangeloos

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om de inwoners van Groningen (en ver daarbuiten) met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee. Zo wordt de actie ondersteund door Gemeente Groningen, Qbuzz, WIJ Groningen, Biblionet Groningen, Buitengewoonzijn.NU, Residentie de Wijert, One Up Media en Myron Hamming. 

 

 

Voor meer informatie over de lieve briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).

 

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter