Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumer sporticoon Arjen Robben vastgelegd op het schildersdoek
Gepubliceerd op woensdag 02 oktober 2019

Twee sporticonen, Arjen Robben en Jason Dourisseau, zijn door de Groningse kunstenaars Oscar Venema en Sandra de Groot, vastgelegd op levensgrote doeken.

Noorderpoort schenkt de twee kunstwerken aan de Gemeente Groningen. Op woensdag 2 oktober worden de streetart-achtige doeken officieel onthuld door wethouder Paul de Rook in het Sportcentrum Europapark. De schilderijen hebben elk een afmeting van ruim 2,5 meter bij 2,5 meter en hebben een prominente plek gekregen in het sportcentrum.

Bedumer sporticoon Arjen Robben vastgelegd op het schildersdoek

Noorderpoort schenkt de schilderijen aan de gemeente als dank voor de samenwerking bij de totstandkoming van het Sportcentrum Europapark. De Gemeente Groningen heeft zorggedragen voor de bouw van het sportcentrum, dat in november 2018 officieel geopend is. Noorderpoort huurt vijf dagen per week verschillende ruimtes in het sportcentrum tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Er worden dan onder andere Burgerschapslessen en sportlessen verzorgd voor studenten.
 
‘s Avonds en in het weekend maken verenigingen gebruik van het sportcentrum. Het Sportcentrum Europapark is een mooi voorbeeld van hoe een intensieve samenwerking tot iets moois kan leiden.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter