Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedrukte pennen als gift
Gepubliceerd op woensdag 26 februari 2020
Bedrukte pennen als gift

Relatiegeschenken weggeven is altijd een goed idee. Hier hoeft niet altijd een goede reden voor te zijn, want je kunt natuurlijk het hele jaar door zonder reden een cadeau geven aan jouw klanten. Het is echter wel belangrijk dat jouw relatiegeschenk opvalt, want bedrijven gaat meerdere gifts. Dit relatiegeschenk in de vorm van promotiemateriaal is daarom een goed idee. Denk dus goed na over het relatiegeschenk dat je wilt geven. Ook het moment waarop je het geeft speelt een rol. De maand van kerst wordt vaak gekozen om presentjes te sturen, dit betekent dat er al veel cadeaus worden gegeven. Zorg er bijvoorbeeld dan voor dat je het cadeau op een ander moment geeft zodat je niet tussen de rest van de cadeaus blijft liggen. Idee voor een ultiem relatiegeschenk? Pennen doen het altijd erg goed, want pennen raken altijd zoek of blijven overal rondslingeren. De pennen kun je ook bedrukken met een logo of tekst. Meer weten over pennen bedrukken? Wij vertellen het hier.

Relatiegeschenken bedrukken

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden wat betreft het geven van relatiegeschenken. Niet alleen pennen zijn erg leuk om te geven, maar ook verschillende waterflessen, schrijfblokken, tassen en paraplu’s doen het vaak erg goed. Bedenk dus ook goed wat je wilt laten bedrukken en zorg dat je een ontwerp klaar hebt liggen, zodat het bestellen hiervan een stuk sneller en gemakkelijker gaat. Je wilt hier natuurlijk niet te veel tijd aan besteden.

Pennen bedrukken en bestellen

Heb je de keuze gemaakt om pennen te laten bedrukken? Bestel dit dan nu online. Weet je nog niet waar je de pennen kunt laten bedrukken? Een tip waar je gemakkelijk en snel je pennen kunt laten bedrukken is Maxilia. Zorg er voor dat je van tevoren vastlegt waar je naar op zoek bent, zodat je zoektocht een stuk sneller gaat. De kleur en prijs spelen eveneens een rol. Dit kan nog wel eens verschillen. Wij wensen je alvast veel plezier met geven!

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter