Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
25 april donateursavond Stichting Vrienden Airport Eelde
Gepubliceerd op donderdag 12 april 2018

25 april donateursavond Stichting Vrienden Airport Eelde 

NIEUWE DONATEURS VAN HARTE WELKOM

Groningen Airport Eelde heeft in 2017 een passagiersgroei van 26% gerealiseerd ten opzichte van 2016. Afgelopen jaar hebben 228.000 passagiers gereisd van of naar de luchthaven.  Dit is een nieuw record, nog nooit eerder hebben zoveel personen gebruik gemaakt van Groningen Airport Eelde. De groei is te danken aan een toenemend aantal passagiers dat van en naar Londen en Kopenhagen reist. Ook de vluchten in het zomerseizoen naar zonzee-strandbestemmingen zijn populair. 

In 2018 verwacht de luchthaven wederom een groei te realiseren. Het aantal vluchten wordt flink uitgebreid. Londen wordt vanaf 26 maart 3x per dag aangeboden, Kopenhagen 2x per dag en München dagelijks. Ook Nice is toegevoegd aan het bestemmingenaanbod en wordt in het hoogseizoen aangevlogen. In het zomerseizoen worden wekelijks 55 vluchten aangeboden. Dit zijn natuurlijk goede berichten.
Op woensdag 25 april a.s. houdt de Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde haar jaarlijkse donateursavond.

Gelet op de vele positieve ontwikkelingen rond het vliegveld merkt het bestuur dat in toenemende mate mensen zich bij het vliegveld willen aansluiten. Al deze geïnteresseerden zijn van harte welkom op de donateursavond. Tijdens deze avond wordt men geïnformeerd over de ontwikkelingen van de Stichting Vrienden GAE. Ook zal de directeur van het vliegveld, de heer Marco van de Kreeke, de aanwezigen informeren over de actualiteit en de toekomst van Groningen Airport Eelde.

Na de pauze zal een van de nieuwe bestemmingen die rechtstreeks vanaf luchthaven Eelde bereikbaar is, de stad München, zich presenteren.

En tot slot is er een optreden van de groep Musical Anders.

Uiteraard kan men zich op deze avond aanmelden als donateur.

De bijeenkomst vindt plaats in het luchthavenrestaurant van het vliegveld en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Parkeren is die avond gratis.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter