Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Walfridusvoettocht en Walfridus Kennedymars op 6 en 7 september 2019 - start inschrijving op 1 mei
Gepubliceerd op woensdag 24 april 2019

Walfridusvoettocht en Walfridus Kennedymars op 6 en 7 september 2019 - start inschrijving op 1 mei

De inschrijving voor de Walfridusvoettocht en voor de Walfridus Kennedymars start op 1 mei. Inschrijving voor de Walfridusvoettocht sluit op 2 september. 

Inschrijving op zaterdag 7 september is mogelijk waarbij er € 1,- extra moet worden betaald.  Voor de Kennedymars kan er tot en met 24 augustus ingeschreven. Inschrijving hiervoor is na 25 augustus niet meer mogelijk. Het minimumaantal deelnemers voor de Kennedymars is gesteld op 50 en het maximum op 200. Mocht de Kennedymars niet door kunnen gaan vanwege te weinig inschrijvingen dan wordt het volledige inschrijfgeld terugbetaald.

Dit jaar, gaan we van start met een Kinder Walfridusvoettocht. Een tocht, waar we in samenwerking met de 5 scholen uit de voormalige gemeente Bedum, de kinderen laten kennismaken met een stuk geschiedenis over Bedum. Een tocht die wordt voorafgegaan door een theorieles op de betreffende scholen. Deze tocht zal één keer in de 2 jaar worden gelopen.

De lengte van de tocht zal ongeveer 4 km zijn en daarbij worden diverse plekken uit de geschiedenis bezocht, waarbij de leerlingen diverse opdrachten gaan uitvoeren. Dit jaar betreft het de groepen 7 en 8 van de basisschool en in de toekomst sluit de organisatie zich aan bij de groepen 5 en 6.

Zie ook: walfridusvoettocht.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM