Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Voorverkoopdag jubileumeditie Sunsation komt er aan!
Gepubliceerd op vrijdag 19 januari 2018

Voorverkoopdag jubileumeditie Sunsation Middelstum komt er aan!
 
De agenda’s kunnen getrokken worden want op zaterdag 27 januari vindt weer de Sunsation voorverkoopdag plaats. Als vanouds in The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum. En dit jaar viert Sunsation haar 30e verjaardag waardoor tijdens deze jubileumeditie extra groot wordt uitgepakt! En extra vroeg want Sunsation start dit jaar al op vrijdag 16 maart!

De voorverkoopdag duurt als vanouds van 10.00 tot 16.00 uur en er kunnen uiteraard weer tientallen euro’s voordeel gescoord worden middels aantrekkelijke kortingen op kaarten en munten. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50%! Als extra service kan er ook dit jaar gewoon weer gepind worden. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.

De succesformule van vorig jaar blijft gehandhaafd. Sunsation 2018 start namelijk op vrijdag 16 maart met Sunsation Live presents Great Piano’s On Tour en dankzij de jubileumeditie met tal van extra verrassingen. Gevolgd door de Klimaatgroep Hollandse Avond op zaterdag 17 maart. Een week later gaat Sunsation op vrijdag weer Back to the 90s en 00s. De slotavond is op zaterdag 24 maart met het Dance Event. De line-up voor Sunsation wordt maandag 22 januari bekend gemaakt!

Check voor meer info http://www.sunsation.nl/

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM