Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Verzoamelstees organiseren informatieve ochtend met Colourful het Hogeland
Gepubliceerd op maandag 12 november 2018

Verzoamelstees organiseren informatieve ochtend met Colourful het Hogeland

Op donderdag 15 november a.s. organiseren de Verzoamelstees van Bedum en Onderdendam een interessante informatieve ochtend met medewerking van Colourful Het Hogeland. Dit vindt plaats in het Grand Cafe van Alegunda Ilberi. Deze ochtend begint om 10 uur, vanaf 9:30 uur staat de koffie klaar. De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Colourful Het Hogeland
Colourful Het Hogeland heeft als doel om inwoners van het Hogeland met buitenlandse roots een thuisgevoel te geven. Deze stichting doet dat door inwoners kennis te laten maken met de buitenlandse culturen, maar daarnaast verbinden zij de internationale Hogelanders met mensen, verenigingen en bedrijven die hij hun interesses passen. Colourful het Hogeland laat de trots en de gebruiken zien van de culturen die onze samenleving rijk is. Op die manier ontstaat begrip voor elkaar en kun je van elkaar leren.

Colourful het Hogeland organiseert verschillende activiteiten die verbindend zijn, zoals koken, sporten of muziek. Jenny ander Werf, de oprichtster en bedenker van Colourful het Hogeland vertelt over wat deze stichting doet en ze zal ook iets vertellen over het bezoek aan de Ridderzaal tijdens Prinsjesdag, waar ze op uitnodiging van de Provincie Groningen samen met Wahabou Alidou aanwezig mocht zijn.

Verder zal Maryam Zeinalizadeh vertellen over Iran, waar zij oorspronkelijk vandaan komt.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM