Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitslag fotowedstrijd HERFST op weg naar de WINTER
Gepubliceerd op woensdag 17 februari 2021

Vanwege corona waren er geen extra activiteiten de afgelopen periode. VVV Het Hogeland – Bedum is erg verrast door de deelname en inzendingen van prachtige foto’s.

Het onderwerp ‘herfst, op weg naar de winter’ sprak veel mensen aan: maar liefst 13 inzendingen. Op veel foto’s waren herfstbladeren en herfstlicht te zien. De ene foto had meer sfeer dan de andere en ook de compositie van de foto’s verschilde behoorlijk. Het zachte, lage licht in de herfst was op enkele foto’s heel mooi te zien.

Uitslag fotowedstrijd HERFST op weg naar de WINTER - VVV Het Hogeland Bedum
Elfenbankje - Elma Bolt

De jury, onder leiding van Peter Russchen heeft als eerste mooiste foto het ‘Elfenbankje’ van Elma Bolt uit Bedum gekozen. Het is bij uitstek een foto die herfst ademt. Het zachte licht en de doorschijnende hoeden geven een hele mooie sfeer. De jury denkt trouwens dat de gefotografeerde paddenstoel een porseleinzwam is. De tweede mooiste foto is de brug in het bos. Een mooi intiem portret met een strakke spiegeling die echt iets toevoegt.  Inge Kremer uit Bedum heeft het de jury erg moeilijk gemaakt om te kiezen met deze technisch perfecte foto die ook uitstekend de herfstsfeer weergeeft. Daarom heeft de jury besloten beide foto’s op een gedeelde eerste plaats laten eindigen.

Uitslag fotowedstrijd HERFST op weg naar de WINTER - VVV Het Hogeland Bedum
Brug in het bos - Inge Kremer 

Een eervolle vermelding gaat naar Marjanne Zuidema uit Bedum met de paddenstoel in het mos. De foto is iets te veel belicht en daardoor wat minder sfeervol.

De tweede eervolle vermelding gaat naar de foto van Esther Jetses uit Middelstum. Een sfeervolle foto van een fabriek met een avondlucht. De jury had graag wat meer tekening in het zwart gezien.

De fotowedstrijd gaat ook komend jaar gewoon door. Het eerste onderwerp is: WINTER op weg naar de LENTE.
De deelnemers leveren een bijdrage van  3  euro  als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum.  Ben je reeds  VVV - Bedum -donateur of wil je donateur worden  voor 5 euro per jaar,  dan betaal je 2 euro als inschrijving.  Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 .

Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal weer met veel plezier de foto's beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! Foto's worden eigendom van VVV Bedum en kunnen in publicaties gebruikt worden.
De winnaar ontvangt  een prijsje  !   

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter