Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitnodiging overleg met Buurtverenigingen Bedum
Gepubliceerd op maandag 10 februari 2020

Uitnodiging overleg met Buurtverenigingen Bedum - APB Bedum

Dorpsbelangenvereniging APB Bedum nodigt afgevaardigden uit van de verschillende buurtverenigingen in Bedum op maandag 24 februari 2020 in Hotel 't Gemeentehuis.  Aanvang 19.30 uur.

Zoals we enkele jaren geleden ook een aantal keren bij elkaar zijn geweest , willen we nu opnieuw kennis met elkaar maken.

Uit die bijeenkomsten was er bijvoorbeeld een wens dat het tijd werd voor een Lichtweek in Bedum! Nou we hebben gezien hoe dat door een enthousiaste club is opgepakt! Nu Bedum is opgegaan in de grote gemeente Het Hogeland is het goed om enkele onderwerpen met elkaar te bespreken. Zoals de bekendmaking van het beschikbaar zijn van dorpsbudgetten. Of het meedoen aan de Landelijk Opschoondag op 23 maart a.s. , of de promotie van het bijenproject.

Samen met de buurtvereniging of groep van bewoners nodigen we jullie van harte uit op maandag 24 februari in één van de zalen van Hotel 't Gemeentehuis om 19.30 uur.  ( de plek waar 64 jaar geleden APB is opgericht , zie ook het Koninklijk besluit)

Door deze bekendmaking hebben de buurtverenigingen nu reeds de mogelijkheid om onderwerpen voor te bereiden en eventueel reeds in te zenden.
Graag een reactie of jullie aanwezig kunnen zijn . Of is er een vraag stuur dan een mail naar : Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .  Dank !

TOT DAN.

 Zie ook website www.apbbedum.nl  

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter