Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Uitbundig feest op Sunsation
Gepubliceerd op zondag 10 april 2016

Uitbundig feest op Sunsation

MIDDELSTUM – De 28e editie van Sunsation is afgelopen weekend uitstekend begonnen. Vrijdag was de grote Sunsation-tent in Middelstum al lekker gevuld toen Jody Bernal, Twenty 4 Seven en DJ Peter Zuidhof het publiek mee terugnamen naar de heerlijke sferen van de jaren '90 en '00. Zaterdag was het Dance Event op een haar na uitverkocht met Ronnie Flex en Dave Roelvink als grote publiekstrekkers. En met Outbreak stond er na Code Black opnieuw een dj uit Sydney Australie op Sunsation, die het publiek helemaal gek maakte.

Uitbundig feest op Sunsation

Door de nieuwe opstelling van de entree kon de grote toestroom prima verwerkt worden. De toeschouwers kwamen niet rechtstreeks de grote tent in maar werden eerst binnengelaten op het festivalterrein tussen beide tenten in. Daardoor konden ze direct al de unieke Sunsationsfeer opsnuiven. Ook vaste Sunsationfans Ruud en Martijn uit Wirdum waren weer aanwezig. Na afloop direct naar huis gaan houden ze niet van, overnachten in de auto in Middelstum doen ze liever. En komend weekend doen ze dat opnieuw.

Uitbundig feest op Sunsation

Voorzitter Martijn Wilpsta blikt tevreden terug: "Het klopt inderdaad dat we nog elk jaar bijleren. En dan is het prettig om te constateren dat nieuwe initiatieven goed uitpakken. Het eerste Sunsationweekend is ondanks de enorme drukte uitstekend verlopen. We verheugen ons dan ook op aankomend weekend. De verwachtingen omtrent Great Pianos XXL en de Klimaatgroep Hollandse Avond zijn hoog gespannen. We verwachten wederom 2 zeer druk bezochte avonden! De kaartverkoop gaat bijzonder hard dus mocht je langs willen komen, wees er dan snel bij! Woensdagmiddag mogen echter eerst nog de kinderen los tijdens de gratis toegankelijke kinderdisco.”

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM