Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Twintig bedrijven doen mee aan Zaalvoetbalgala Bedum
Gepubliceerd op vrijdag 16 december 2016

Twintig bedrijven doen mee aan 14e Zaalvoetbalgala Bedum 

Het deelnemersveld van het 14e Zaalvoetbalgala in Bedum is met twintig bedrijven helemaal rond. Voorzitter Rob van der Werf meldt dat de voorbereidingen weer helemaal naar wens verlopen. “Wij zijn er klaar voor, de teams zijn er klaar voor. Ik heb de indruk dat ook het zaalvoetbalgala leeft. We rekenen op een grote publieke belangstelling”.

Het Univé zaalvoetbalgala staat garant voor sportiviteit, entertainment en gezelligheid op één avond. Alle avonden is de entree gratis.

Sporthal de Beemden is op 22, 23, 27, 28 en 30 december het decor van het spectaculaire Univé Bedrijvenzaalvoetbal gala. Twintig bedrijven uit Bedum en omgeving gaan strijden om de prijzen. Wie stoot de winnaar van de vorige vijf edities Multipromo Van der Klei van de troon? De poulewedstrijden beginnen op donderdag 22 december. De wedstrijden beginnen elke avond om 19.00 uur. De finale avond is op vrijdag 30 december.

Muzikanten van vereniging Wilhelmina zorgen dan voor entertainment van de hoogste categorie. DJ’s Jacko Pol en Alexander van Dellen zorgen voor de feestelijke omlijsting. Ook is de bekendmaking van de artiesten die zijn gecontracteerd voor de zomereditie van het bedrijvenvoetbal op 16 en 17 juni 2017.

Afgelopen weekend was de loting voor het zaalvoetbalgala. De poule-indeling voor de voorronden is te lezen op http://www.bedrijvenvoetbal.com/

 

Kor Noorlag erelid
Deze week is Kor Noorlag door het bestuur van de Stichting Bedrijvenvoetbal benoemd tot erelid.  

Twintig bedrijven doen mee aan 14e Zaalvoetbalgala Bedum
Kor Noorlag krijgt een oorkonde overhandigd van voorzitter Rob van der Werf.

Noorlag is vanaf de start van het bedrijvenvoetbal in 1989 betrokken bij de organisatie en maakt al 17 jaar deel uit van het bestuur. Op het feest ter ere van zijn 50ste verjaardag kreeg Kor Noorlag een oorkonde overhandigd van voorzitter Rob van der Werf.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM