Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Tweevoudig Olympisch kampioen Kjeld Nuis komt naar 35e Omloop van Bedum
Gepubliceerd op dinsdag 27 maart 2018

Tweevoudig Olympisch kampioen Kjeld Nuis komt naar Bedum en is een van de deelnemers aan de 35e editie van de Omloop van Bedum.

De winnaar van het Olympisch goud op de 1500 en 1000 meter in het Zuid-Koreaanse Pyeong Chang zal in Bedum aan zowel het criterium als de dernykoers deelnemen.

Tweevoudig Olympisch kampioen Kjeld Nuis komt naar 35e Omloop van Bedum
Kjeld Nuis

Het is niet de eerste keer dat schaatsheld Kjeld Nuis aan de Bedumer Omloop deelneemt, maar nu hij twee gouden medailles heeft gewonnen op de Olympische spelen zullen veel ogen op hem gericht zijn.

Bestuurslid Be Huizing is uiteraard blij dat Kjeld toegezegd heeft om te komen. ,,Samen met medebestuurslid Jaap Lijfering ben ik er voor de 7e lustrum van de Omloop van Bedum in geslaagd om Kjeld naar Bedum te halen. Uiteraard wordt er aan een tweevoudig olympisch schaatskampioen, die ook op de fiets goed uit de voeten kan, aan alle kanten getrokken of hij ergens wil verschijnen. Maar het feit dat hij ook al eerder in Bedum tot de deelnemers heeft behoord en toen tevreden was over het criterium zal zeker een rol hebben gespeeld bij zijn besluit om toe te zeggen dat hij op de derde dinsdag in juni naar Bedum gaat komen,” aldus een trotse Be Huizing.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM