Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Totaalopbrengst tiende Bedumer Winterloop maar liefst € 152.123,69
Gepubliceerd op maandag 06 april 2020

Het team van de Bedumer Winterloop is jullie nog het antwoord schuldig over de eindopbrengst. Het duurde allemaal wat langer, maar het zijn ook bijzondere tijden waar wij momenteel in leven.        

De verlenging van de huidige maatregelen heeft niemand verbaasd en wij vinden dat niet leuk, maar wel logisch en verstandig. En net als bij kanker hebben wij er allemaal mee te maken. Voor de één is dat de ziekte van familie of vrienden of het overlijden van een dierbare, voor de ander het verliezen of opschorten van een baan of het lesgeven aan de kinderen.

De sponsoren van onze Winterloop hebben het momenteel ook moeilijk. Ze hebben te maken met teruglopende omzetten en voor sommigen moest zelfs het slot op de deur. De lokale middenstand en bedrijven staan ieder jaar voor ons klaar om te helpen waar dat mogelijk is. Het team hoopt dat jullie hen nu ook niet laten zitten en zoveel mogelijk kopen bij de plaatselijke bedrijven. Vele (familie)bedrijven zijn in zwaar weer terecht gekomen en hebben weinig of geen invloed op het verloop van het Coronavirus. Dank zijn wij ook verschuldigd aan een ieder die bij de zorg betrokken is en allen die Nederland nog draaiende houden.

Totaalopbrengst tiende Bedumer Winterloop maar liefst € 152.123,69 

Deze tijd is waardevol en bijzonder. Er heerst een ongekende solidariteit, saamhorigheid en het verbind ons allen en dat is wat ik hoop: dat dit ook na de crisis bewaard mag blijven. Dat zal ongetwijfeld lukken want tijdens de Winterloop hebben wij al laten zien dat dit kan in Bedum! Het UMCG Kanker Researchfonds zal net als wij onvoorstelbaar trots op jullie zijn. Want samen hebben wij historie geschreven en het onmogelijke waar gemaakt. De totaalopbrengst van de tiende Bedumer Winterloop is maar liefst € 152.123,69.               

Hiervan heeft Longarts Sander de Hosson voor zijn koppelbedden een bijdrage ontvangen van € 3.000,00. Merels Wereld en het Hamelhuys mochten hetzelfde bedrag ontvangen. Het restant gaat naar het UMCG Kanker Researchfonds.

Dank lieve Bedumers voor jullie inzet en voor nu: blijf gezond en pas een beetje op elkaar!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter