Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Swim Challenge Bedum op zaterdag 2 september in het zwembad van Bedum
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2017

Voor de tweede maal organiseert zwemvereniging Aqua Bedum op zaterdag 2 september “Swim Challenge Bedum”, een actie voor Groningen Swim Challenge.
 
Groningen Swim Challenge heeft zich voor het derde jaar ingezet voor het UMCG Kanker Researchfonds met de slogan: Zwem kanker de wereld uit! 

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren. Afgelopen zaterdag heeft de Groningen Swim Challenge een recordbedrag opgehaald van maar liefst €140.000,-. En daar willen wij graag nog een schepje bovenop doen.

Swim Challenge Bedum op zaterdag 2 september in het zwembad van Bedum

Aankomende zaterdag 2 september starten we spectaculair van 10.00 uur tot 12.00 uur met een wipeout-baan van 12 meter lang! Opgave is niet nodig en de baan is geschikt voor alle leeftijden! De kosten zijn € 5,00 per deelnemer.

Vanaf 13.30 uur beginnen we met de 1-uursetafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zoveel mogelijk meters te zwemmen. Ideaal voor families, bedrijven en sportteams. Inschrijfgeld is € 15,00 per team. Opgave kan nog tot uiterlijk aankomende donderdag 1 september 18.00 uur.

Middels een sponsorformulier kunnen de kinderen en teams zich extra laten sponsoren om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. Aan het einde van de dag hoopt de zwemvereniging Aqua Bedum een geweldig bedrag te mogen doneren aan het UMCG Kanker Researchfonds.

Het opgaveformulier voor de 1-uursestafette en de sponsorformulieren, alsmede overige informatie is te vinden op de website van de vereniging:  www.aqua-bedum.nl/swimchallengebedum .

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM