Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Stiletto’s in plaats van voetbalschoenen in de Euroborg
Gepubliceerd op woensdag 21 oktober 2015

Nederlandse modellen zijn enorm gewild in de mode-industrie, maar voor de echte toppers moet je toch echt in Noord-Nederland zijn. Naast het feit dat Groningers en Friezen de langste mensen ter wereld zijn, is nuchterheid ook een gunstige eigenschap van een topmodel. Niet voor niets dat grote modellenbureaus in de rij staan om topmodellen te ontdekken in Noord-Nederland en dat doen ze op het Model & Fashion Event in Groningen!

Stiletto’s in plaats van voetbalschoenen in de Euroborg

Op zondag 25 oktober maakt FC Groningen de Euroborg vrij voor aankomende modellen uit met name Noord-Nederland. Modellen in spé volgen een catwalk training, workshops visagie en voeding en worden op de foto gezet. Hierdoor zijn ze goed voorbereid voor de modellencasting die ’s middags plaatsvindt. Bureaus uit New York, Parijs, Boedapest, Milaan, Londen, Los Angeles en Moskou zijn vertegenwoordigd, maar ook de beste Nederlandse bureaus reizen af naar Groningen. Als een bureau interesse heeft in  een model, volgt er een kennismaking en kan een begin worden gemaakt aan de modellencarrière.

Geen ambities in de modellenwereld? Op het event zijn ook vele stands met de nieuwe herfst/wintercollectie en alles op gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Meer informatie: www.modelandfashionevent.nl.

Organisatie: Pieter Postma & Annemarie Meijer

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM