Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Start nieuwe seizoen stijldansgroep De Schakel in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam
Gepubliceerd op zondag 01 september 2013

Start nieuwe seizoen stijldansgroep De Schakel in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam 

Dansen is plezier voor minstens twee! Kom en dans met ons mee!  

Op donderdag 19  september start de stijldansgroep De Schakel met het nieuwe seizoen dat loopt van september tot december en van januari tot april. Dit jaar voor het eerst niet in De Schakel te Bedum, maar in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam, waar een prachtige dansvloer ligt.

Een mooie gelegenheid voor mensen van plm. 50 jaar en ouder om in de herfst en winter in een gezellige sfeer actief te bewegen en te genieten van het plezier dat dansen kan geven.
 
Dansen is bewegen en dat is goed voor een mens. Men ontwikkelt een betere  controle op de bewegingen en heeft minder kans op vallen en ongelukken. Bovendien is het gezellig samen met anderen in een groep actief bezig te zijn.
Diverse dansen komen onder deskundige leiding aan bod, zoals quickstep, foxtrot, Engelse en Weense wals, tango, chachacha en zo nu en dan een lijndans of een andere dans op verzoek. Herinneringen aan de dansavondjes van vroeger worden weer realiteit en op feestjes kun je weer lekker meedoen.

De lessen zijn zo opgezet dat zowel beginners als mensen met al wel enige of meer danservaring kunnen meedoen. En dat alles in een gezellige sfeer met een kopje koffie of thee en met de mogelijkheid na afloop van de dansavond nog even na te genieten onder het genot van een drankje.
 
Nieuwe leden zijn weer van harte welkom, zowel met als zonder partner, op de kennismakingsavond op donderdag 19 september om 19.30 uur in Dorpshuis Zijlvesterhoek te Onderdendam.

U kunt vrijblijvend en gratis aan deze avond meedoen om even de kat uit de boom te kijken en de sfeer te proeven. We hopen zo een aantal nieuwe mensen te kunnen begroeten en op te nemen in de groep.

De huidige deelnemers komen uit Groningen, Bedum, Sauwerd, Winsum, Den Andel, Eenrum, en Uithuizermeeden.

Nadere informatie kunt u krijgen bij Tiemen Cloo, tel. 050-3016040.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM