Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Sportdag de Beemden zeer gewaardeerd
Gepubliceerd op maandag 23 januari 2017

Op woensdag 4 januari jl. vond er de sportdag de Beemden plaats in Bedum. Kinderen konden kennismaken met een gevarieerd sport- en beweegaanbod van meerdere lokale sportaanbieders. Kinderen, ouders en trainers waren zeer tevreden over de sportdag. De sportdag is georganiseerd door sportcoach Rick Abbas. 

Sportdag de Beemden zeer gewaardeerd - Sporthal de Beemden in Bedum.  

Zeven lokale sportaanbieders waren vertegenwoordigd op de sportdag. Trainers van de sportverenigingen, SV Bedum, SV Balans, LTC Bedum, Dansstudio Marijke, Aqua Bedum, Badminton Club Bedum en Korfbalvereniging DWA/Argo zorgden voor genoeg beweging. Mede dankzij het zwembad de Beemden konden de kinderen de sportdag afsluiten met een duik in het water.

Sportdag de Beemden zeer gewaardeerd - Sporthal de Beemden in Bedum. 

Sportdag de Beemden zeer gewaardeerd - Sporthal de Beemden in Bedum. 

Klimmen bij Kardingen en een Mega Sportinstuif  in de voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie zijn er ook activiteiten en kunnen kinderen vanaf 10 jaar op dinsdagmiddag een introductiecursus klimmen volgen bij Bjoeks in Groningen. Het klimmen begint om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Deelnamekosten bedragen €6,- p.p. en aanmelden kan per mail via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Op woensdag 22 februari is er een Mega Sportinstuif voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m 8 in de sporthal de Beemden. Het begint om 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Deelnamekosten voor de Mega Sportinstuif bedragen €3,- p.p. Vol = Vol. Aanmelden kan per e-mail tot en met vrijdag 17 februari bij sportcoach Rick Abbas van Huis voor de Sport Groningen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM