Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Sint Maarten mag doorgaan, laat met een lampion of windlicht zien dat kinderen aan kunnen bellen
Gepubliceerd op dinsdag 10 november 2020

Sint Maarten mag doorgaan, laat met een lampion of windlicht zien dat kinderen aan kunnen bellen

SINT MAARTEN - 11 november is de dag... Maar dit jaar anders dan anders. We roepen kinderen op zoveel mogelijk te lopen in eigen buurt of wijk. Mogen kinderen bij jou aanbellen? Laat dan een lantaarn branden. Winkels en ook het gemeentehuis zijn niet voor Sint Maarten geopend.

Hoe vieren we Sint Maarten op 11 november in deze coronatijd?

Het feest waarbij kinderen met lampions langs de deuren gaan, mag doorgaan. Ondanks dat veel mensen met het Coronavirus besmet zijn.  Zolang iedereen zich aan de regels houdt, is er genoeg ruimte om drukte te voorkomen. Let daarom op de onderstaande voorzorgsmaatregelen en wees verstandig.

Kinderen mogen liedjes zingen bij de deur. Maar ze moeten wel 1,5 meter afstand houden tot hun publiek. Voor ouders is het belangrijk dat ze de groepjes en het aantal begeleiders zo klein mogelijk houden.

Heb je klachten? Blijf dan thuis en doe de deur niet open. Als je tot een kwetsbare groep hoort, overweeg dan om niet mee te doen.

Wil je wel meedoen? Laat met een lampion of windlicht zien dat kinderen aan kunnen bellen. Geef bij de deur 1,5 meter afstand aan, bijvoorbeeld met stoepkrijt. En geef het liefst voorverpakte traktaties.

Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden maken we dit jaar van Sint Maarten, ondanks de coronacrisis, toch een mooi kinderfeest.

Tot slot: als er nog aanvullende maatregelen of adviezen gaan gelden, vindt u deze op de website van uw gemeente en Veiligheidsregio Groningen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter