Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Scheepsjoagen! Het Feest der Feesten van Onderdendam op 1 en 2 september
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2017

Dit jaar organiseert de Scheepsjoagen commissie in het weekend van 1 en 2 September voor de 24e keer het Scheepsjoagen. In dat weekend staat het dorp weer in het teken van Feesten, Saamhorigheid en heel veel Gezelligheid!!! Zoals menigeen inmiddels weet, is het Scheepsjoagen van tegenwoordig heel wat anders dan vroeger. Toen was het voorttrekken van een schuit nodig om met de lading van A naar B te komen. Nu is het in Onderdendam een evenement geworden waarin teams uit de gehele regio deelnemen en proberen de snelste tijd neer te zetten! Altijd weer een kunst op zich.

Scheepsjoagen! Het Feest der Feesten van Onderdendam op 1 en 2 september 2017

Het hele weekend, dat begint op vrijdagmiddag, draait om dit sportieve onderdeel, met daarnaast vele activiteiten, afgewisseld met de nodige muziek.

Maar voor het zover is, zijn vrijwilligers al geruime tijd bezig om alles voor te bereiden.

Hulde aan al deze vrijwilligers.  Waar een klein dorp groot in kan zijn.

In de week voorafgaande aan het Scheepsjoagen wordt het centrum van het dorp letterlijk verbouwd. Er komen drijvende pontons, er wordt een prachtig muziekpodium gebouwd en natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat je op een ontspannende manier elkaar kunt ontmoeten,  genieten van het feest, en/of deelnemen aan de activiteiten.

Op de kade wordt weer volop gedacht aan de inwendige mens. Het personeel van de bars en de frietkraam staan nu al voor u in de startblokken! De activiteiten zijn net als voorgaande jaren gratis. Het lukt de commissie steeds weer om kosten dekkend de activiteiten te kunnen organiseren.

Wij gaan voor een Feestweekend waarin jong en oud, van binnen en buiten het dorp, elkaar kan ontmoeten om er samen een fantastisch feest te maken.

Saamhorigheid in “Scheepsjoagen City”.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM