Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda Bedum



Columns





Historie
Samen sterk tegen kanker
Gepubliceerd op dinsdag 21 januari 2020

Samen sterk tegen kanker - Bedumer Winterloop

Nog een kleine twee weken en dan is het zover, de tiende editie van de Bedumer Winterloop. Wij gaan dit met elkaar beleven en het beloofd weer een geweldig spektakel te worden. Samen hebben wij maar één doel voor ogen en dat is kanker de wereld uit! Alles halen wij uit de kast om het maximale bedrag bijeen te brengen voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Zoals bekend is de Winterloop een sponsorloop waarbij iedereen kan meedoen, want je kunt wandelen, nordic walken, hardlopen enz. Iedereen bepaalt zelf hoe hij of zij zich 45 minuten inzet voor kanker!  Elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen en maakt hiervoor gebruik van de sponsorlijsten die verkrijgbaar zijn bij Bakkerij Hoekstra of te downloaden op de website van de Bedumer Winterloop. Er is gezorgd voor een prachtig programma met voor iedere doelgroep leuke items. Een overzicht van het programma en de tijden vind je verderop in ons magazine of ga voor de meest actuele informatie naar onze website www.bedumerwinterloop.nl of de Facebook-pagina .

Samen sterk tegen kanker - Bedumer Winterloop 

Nieuw dit jaar is de Bedumer Winterloop-wandeltocht op de zaterdag over een afstand van 5 of 12,5 km. Tijdens de lange de tocht zijn er enkele interessante en smakelijke stops gepland. De start van 12,5 km. Is om 10.15 uur, de 5 km. om 11.30 uur. Inschrijven en start vanuit de feesttent op het Versplein. Noemenswaardig zijn ook de gastlessen van Sarél de Jong en Jasmijn Tempel. Sarél is 2-voudig wereldkampioen kickboksen. Dit speelt zich af op de vrijdagavond vanaf 18.00 uur in de Gymzaal aan de Vlijt. Colourful Het Hogeland zal zorgen voor wereldse hapjes. Ook de motortoertocht is een nieuw element, mits geen sneeuw of gladde wegen is er een route uitgezet van 140 km. en alles komt terug op het Versplein. Diverse loopgroepen komen vanaf het Hogeland naar Bedum en zullen zich aansluiten bij de lopers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door ons eigen Wilhelmina en het dweilorkest van de Menaemer Feintsjes.

Vrijdag 31 januari opent om 17.55 uur onze burgemeester Henk Jan Bolding de 10e editie en om 18.30 uur opent Prins Jan de 5e van de carnavalsvereniging Oldeclooster de 24 uur-knipstube. Later op de avond treedt Melrose voor ons op en de zaterdagavond maakt Peter Zuidhof een Hollands spektakel in de feesttent. De saamhorigheid voor dit evenement is bijzonder en indrukwekkend. Samen maken wij er weer 2 prachtige dagen van met naar wij hopen een geweldig resultaat!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter