Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Programma Verzoamelstee Bedum – Voorjaar 2016
Gepubliceerd op zondag 13 maart 2016

Programma Verzoamelstee Bedum – Voorjaar 2016

De komende periode staan er weer een aantal boeiende activiteiten op de planning van Verzoamelstee Bedum. Deze vinden wekelijks plaats op de donderdagochtend, tussen 9:30-11:30 uur, in Alegunda Ilberi en bestaan uit onder meer informatieve ochtenden, inloopochtenden en het samen vieren van de feestdagen. Tijdens de inloopochtenden kunt u terecht met uw vragen over de tablet, met medebezoekers breien of haken voor een kindertehuis in Roemenië of gewoon een ontmoeting met andere Bedumers waarmee u vrijblijvend een kopje koffie kunt drinken.

Een aantal activiteiten uitgelicht

10 en 17 maart:  tweedelige workshop ‘Veiligheid op het internet’ (mmv Rabobank)
De Rabobank in Bedum verzorgt twee workshops over het onderwerp ‘Veiligheid op het internet’. Een actueel onderwerp, waar regelmatig veel over te lezen is. Het is dan plezierig dat u iets meer informatie krijgt over dit onderwerp. De workshop van 10 maart staat in het teken van: online winkelen en betalen en de workshop van 17 maart staat in het teken van veilig gebruik van het internet. Waar moet u op letten, hoe kiest u een geschikt wachtwoord en wat gebeurt er als u in uw mailbox een phishingmail ontvangt.

De toegang voor deze workshop is gratis. U kunt zich aanmelden via de mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of stuur een persoonlijk bericht via onze Facebookpagina.

24 maart: Paaskoffietafel
Een van de dingen die we graag met elkaar doen, is het gezamenlijk vieren van de feestdagen. Tijdens deze ochtend luiden we alvast met elkaar de Paasdagen in, door een Paaskoffietafel. Iedereen neemt iets lekkers mee van huis: iets zelfgemaakts, iets groots, iets kleins, alles is welkom. De gezelligheid staat op de eerste plaats.

7 april: Film ‘Hoogtepunten Bedum 2010-2014’
Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw was het gebruikelijk dat er dorpsfilms werden gemaakt. Zo ook in Bedum. In opdracht van APB Bedum zijn er regelmatig dorpsfilms opgenomen, waarbij een stuk historie voor de toekomst werd vastgelegd. In samenwerking met de Videoclub Bedum werd over de periode 2010-2014 opnieuw een film gemaakt, met daarin de meest bijzondere documenten. Op donderdag 7 april komt APB Bedum bij ons langs om deze film te laten zien.

Het programma op een rijtje:
17 maart  Workshop Veiligheid op het internet (deel 2) mmv de Rabobank
24 maart Paaskoffietafel
31 maart  Inloopochtend & tablethelpdesk
7 april   Film ‘Hoogtepunten Bedum 2010-2014’ mmv APB Bedum
14 april  Inloopochtend & Tablethelpdesk

Locatie, tijdstip en kosten
Alegunda Ilberi (Grand Café), Prof. Boermastraat 2 Bedum
Toegang gratis, koffie en thee voor eigen rekening
Tijdstip: tussen 9:30-11:30 uur. De georganiseerde activiteiten starten om 10:00 uur

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM