Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Pieterburen “Workshop schilderen met olieverf door Theo Leijdekkers”
Gepubliceerd op zondag 04 maart 2018

Pieterburen “Workshop schilderen met olieverf door Theo Leijdekkers”

Op 24 en 25 maart is er een tweedaagse workshop schilderen in Pieterburen. Theo Leijdekkers, bekend van zijn grote bloemenschilderijen, geeft al jaren workshops in Duitsland. In de zomermaanden in Dötlingen, een zustergemeente van de Marne.  Ook in 2018 geeft hij weer 3 workshops in Dötlingen.  De deelnemers zijn altijd razend enthousiast en gaan met hun eigen gemaakte kunstwerken, vaak een bloemenschilderij, naar huis.

Tijdens de exposities in zijn huis en atelier in Pieterburen was er regelmatig vraag naar een workshop hier in Groningen.

In maart geeft Theo schilderles in zijn atelier in Pieterburen. Er is plaats voor een aantal deelnemers, maximaal 6 personen. “Het is fijn om echt les te geven aan een kleine groep mensen. Hierdoor krijgen de deelnemers alle aandacht, is er rust en kan men zich goed concentreren.”

Op 24 en 25 wordt er twee dagen geschilderd en alle materialen zijn aanwezig.  Het begint om 10 uur en de dag sluiten we af rond de klok van vier. Meestal blijven de cursisten nog even kletsen, tenminste in Dötlingen is de sfeer altijd gemoedelijk en gezellig. De resultaten mogen er zijn. De laatste dag is het altijd leuk om elkaars werk te zien en hierover nog wat na te praten. Neem gerust contact op met Theo Leijdekkers voor meer informatie en opgave.

En nieuwsgierig naar zijn werk? Kijk even op zijn website www.theoleijdekkers.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM