Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Payt winnaar zaalvoetbalgala voor bedrijven
Gepubliceerd op donderdag 03 januari 2019

Het 16e Univé zaalvoetbalgala voor bedrijven in Bedum en omstreken is gewonnen door het team van Payt. Verliezend finalist en aftredend kampioen was JAHEKO. In een zinderende finale won Payt na shoot outs. In de troostfinale won Houthandel Harkema van Hogelandnieuws met 3-1. Het publiek was de grote winnaar van de avond. Zij werden getrakteerd op veel prachtige doelpunten.

Meer dan 500 bezoekers waren getuige van de finaleavond. De tribunes in sporthal ‘De Beemden’ waren vanouds bij het zaalvoetbalgala goed gevuld. Tussen de wedstrijden door was er een vermakelijk programma met de dansers van ‘The Urban Dance Center Groningen’. Zij gaven een masterclass voorstelling op hiphop muziek tijdens de pauzes tussen de wedstrijden. De DJ’s Jacko Pol en Alexander van Dellen van AVD Entertainment zorgden voor de feestelijke omlijsting met licht en geluid.

Op 21, 22, 27 en 28 december waren de poulewedstrijden. Van de zestien bedrijventeams bleven de beste acht over. Dat waren Payt, Zijl Schilderwerken icm JZ Transport, Smit Installatietechniek/Smit Bouwservice, Houthandel Harkema, Van der Werf Groenvoorziening, JAHEKO, Anura Webdevelopment en Hogelandnieuws.

Payt winnaar 16e Univé zaalvoetbalgala voor bedrijven in Bedum
de finalisten

De finale kende een verrassend verloop. Payt liep uit naar de 3-1 voorsprong. In de slotseconden werd een zeker gewaande overwinning alsnog uit handen gegeven. JAHEKO maakte in de slotseconden de 3-3. Echter, in de shoot outs was Payt trefzekerder. Voorzitter Rob van der Werf reikte na afloop de prijzen uit. Sander Roorda (Payt) en Frank van der Veen (JAHEKO) werden tot topscoorder gekroond. Zij scoorden elk negen doelpunten. Feike Spoor van JAHEKO werd door de organisatie verkozen tot beste doelman van het toernooi.

Waardering was er voor de scheidsrechters Lianne van der Meulen, Jan Swart en Dursun Caglak. Zonder incidenten floten zij het vijfdaagse voetbalfeest. Met een promo maakte de organiserende stichting Bedrijvenvoetbal de artiesten van de 30ste zomereditie bekend. Op vrijdag 21 juni komen The Great Piano’s en Frans Duijts optreden. Op de zaterdag 22 juni kleuren partyband Black Tie Monkey Squad, Ali B en 2 Brothers on the 4th Floor het feest van het bedrijvenvoetbal.

Bedum heeft weer iets om naar uit te zien. Toegangskaarten zijn vanaf 27 april (Koningsdag) verkrijgbaar. Voor meer informatie kijk op www.bedrijvenvoetbal.com

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM