Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
PUB QUIZ in de Maranathakerk te Bedum - woensdag 19 september
Gepubliceerd op woensdag 19 september 2018

PUB QUIZ in de Maranathakerk te Bedum - woensdag 19 september

Op 19 september a.s. organiseert het Algemeen Plaatselijk Belang Bedum een pub quiz in de Maranathakerk te Bedum. De winnaar van de laatste editie, de PKN gemeente, heeft haar ruimte beschikbaar gesteld. Zij verdedigen hun beker tegen o.a. de CDA fractie Hogeland, de PVDA fractie Bedum, Kulturele Kommissie Bedum, Stichting de VLIJT breed, Organisatie Mooi Bedum etc.

We beginnen met een inloop vanaf 19.15 uur en starten met de quiz om 19.45 uur. Het thema is, hoe kan het ook anders, BEDUM. Deze gemeente gaat in 2019 op in de nieuwe Gemeente Hogeland.

Op 21 september organiseren we ook een spooktocht in het hart van het oude centrum waarbij vooral de Schaive Toorn centraal staat en je geen stap kunt verzetten zonder een monnik of non tegen het lijf te lopen. De adrenaline zal de deelnemers weer door het bloed gieren. Voorheen werden de spooktochten altijd in het Bedumer bos georganiseerd maar dit jaar een verrassende wending en gebruiken we het oude centrum. Startplaats is Hotel Het Gemeentehuis. Zij heeft een kamer beschikbaar gesteld waar de spoken kunnen omkleden en zich kunnen voorbereiden op hun rol.
Dit alles wordt weer georganiseerd in de aanloop naar Mooi Bedum op 22 september met een Kunst- en cultuurmarkt maar ook een Verenigingsmarkt in de Grotestraat en Colourful Hogeland rond de Schaive Toorn met culturele verrassingen op allerlei gebied.

Kortom deze week bruist het wederom in Bedum in het kader van Mooi Bedum.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM