Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Onbeschrijfelijk groot bedrag voor het UMCG Kanker Researchfonds!
Gepubliceerd op woensdag 30 maart 2016

Gisteravond werd de cheque van de zesde Bedumer Winterloop overhandigd aan het UMCG Kanker Researchfonds. Ruim 6 weken na de loop was al het geld binnen van deze speciale sponsorloop. Mw. Gerda Klooster nam namens het UMCG de cheque van   € 59.761,39  in ontvangst. Het grootste gedeelte van dit bedrag gaat naar Prof. Domling die belangrijk onderzoek doet naar medicijnen die de overlevingskansen van mensen met kanker verhogen.

Onbeschrijfelijk groot bedrag voor het  UMCG  Kanker Researchfonds!

Helaas is er nog steeds veel geld nodig om iedereen een nieuwe morgen te willen geven! Uiteraard waren de initiatiefnemers bakker Klaes Hoekstra, de Loopgroep Bedum en het organisatieteam bij de uitreiking aanwezig.  

Dank was er namens het UMCG voor de vele vrijwilligers, de sponsoren, bedrijven, scholen en verenigingen en alle lopers voor dit prachtige initiatief en de geweldige opbrengst. Het unieke van deze loop zit in de begroting, er wordt gewerkt met een budget van € 0,00. Als organisatie zijn wij trots op alle Bedumers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Wij zijn onder de indruk van het enthousiasme en de saamhorigheid van ons prachtige dorp. Ook in de regio krijgt de loop steeds meer bekendheid en steeds meer mensen willen zich aansluiten bij dit geweldige evenement. Volgend jaar wordt de loop op zaterdag 4 februari 2017 gehouden, dit valt  toevallig samen met ”wereldkankerdag”.

Als organisatie zijn wij van plan om hier extra aandacht aan te schenken en er iets bijzonders van te maken!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM