Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Nieuws van Perspectief
Gepubliceerd op zondag 28 augustus 2016

Nieuws van Perspectief - Interkerkelijk Koor Perspectief Bedum 

Het seizoen is weer begonnen voor het Interkerkelijk Koor Perspectief!

Ons eerste optreden zal zijn tijdens de startdienst van zondag 11 september om 10 uur in de Maranathakerk in Bedum.  Tevens kunt u onze kraam bezoeken op de markt tijdens Mooi Bedum op zaterdag 17 september en ons ook die dag beluisteren tijdens een van de twee optredens bij het monument tegenover Hotel ‘t Gemeentehuis.  In onze kraam kunt u een grote bolchrysant bestellen voor 7,50 Euro  die wij enkele weken later bij u thuis zullen bezorgen; een actie ter ondersteuning van ons koor. 

De markt is ter afsluiting van de lichtweek,  waarin u op dinsdag 13 september  van harte welkom bent om tijdens onze open repetitie van 20 tot 22 uur naar ons te komen luisteren (in de Maranathakerk, ingang Versplein) , terwijl u een expositie in de kerk kunt bekijken. Met kerst treden wij op tijdens de kerstavonddienst in de Maranathakerk. Ook zal onze succesvolle jaarlijkse oliebollenactie u niet ontgaan op 30 december.  
Misschien kent u Perspectief al of wilt u, omdat u van zingen houdt, ons koor beter leren kennen. Kom dan eens luisteren naar één van onze optredens of neem contact met ons op via een van onze leden. 

U kunt onze website bezoeken: http://www.perspectief-bedum.nl/.  Een mail sturen kan ook:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

Wij zijn een klein maar zeer enthousiast koor en treden op aanvraag op onder leiding van onze dirigent Else Schreur met begeleiding van ons vaste band. Wij zoeken overigens  een nieuwe basgitarist en/of gewone gitarist. Repeteren doen wij elke dinsdagavond in de Maranathakerk van 20 tot 22 uur.  Loop gerust eens binnen!

 

Gerelateerde artikelen

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM