Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Muziekvereniging Wilhelmina Bedum op zoek naar ROMMEL
Gepubliceerd op donderdag 30 januari 2020

Muziekvereniging Wilhelmina Bedum op zoek naar ROMMEL - Bedum 30 januari 2020

Op zaterdag 29 februari organiseert Wilhelmina Bedum haar jaarlijkse rommelmarkt in het Wilhelminahuis aan de Sportlaan 24. Noteer deze datum op uw kalender!

Wij zijn nog naarstig zoek naar spullen die u niet meer gebruikt en waar u wel vanaf zou willen. Bent u van plan om uw zolder, schuur of garage op te ruimen. Denk dan aan ons! Alleen met uw steun kan onze rommelmarkt een succes worden. Met de opbrengst van de rommelmarkt kunnen wij investeren in instrumenten en in de onderhoud van ons clubgebouw.
 
Elke dinsdag en donderdag tussen 19 en 21 uur kunt u tot en met dinsdag 25 februari zelfstandig uw verkoopbare ‘rommel’ in de gang van het Wilhelminahuis plaatsen.  Wij zorgen er dan voor dat het wordt gesorteerd. Wij willen u vragen geen oude computers, televisies of bankstellen of zonnehemels langs te brengen.

Hebt u grote spullen die nog waarde vertegenwoordigen of wilt u graag dat de spullen bij u thuis worden opgehaald, dan kunt u contact opnemen met Hennie Diepstra via het telefoonnummer 06-50957172. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter