Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Lutjeclub Toernooi SV Onderdendam op zaterdag 8 juni
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2019

Lutjeclub Toernooi SV Onderdendam op zaterdag 8 juni

Straten toernooi SV Onderdendam gaan verder als Lutjeclub Toernooi.

Na 11 succesvolle edities van het jaarlijkse 7x7 stratentoernooi heeft de organisatie de naam veranderd in “Lutjeclub Toernooi” De naam is veranderd maar de opzet en intentie van het toernooi zijn gelijk gebleven.

“Als toernooi zijn we het straten niveau ontstegen” aldus Koos Koerts, lid van de toernooi commissie. “Het toernooi is in de loop van de jaren behoorlijk gegroeid”. Het straten toernooi is 11 jaar geleden opgezet om potentiele leden kennis te laten maken met het spelletje en de voetbalclub. Dat is ook nu nog steeds het geval.

Het toernooi vindt plaats op 8 juni vanaf 12:00 uur. Er is ruimte voor 24 teams die samen strijden om de Sietse Vening Bokaal. Het toernooi wordt omlijst door muziek een hapje en een drankje. Tevens zal er een springkussen en ander vermaak zijn voor de jongeren. “Het toernooi staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en gemoedelijkheid.”

Na afloop van het toernooi, rond 17 uur, is er een grote barbecue georganiseerd door Slagerij Zuidhof, waar je voor €10,- onbeperkt van kunt genieten. Dan zal ook DJ Ashok van zich laten horen.  Om het feest helemaal compleet te maken geeft feestbeest Burdy een spetterend optreden.
Iedereen is van harte welkom, niet alleen om te voetballen maar ook voor de gezelligheid. Zowel het voetbal gedeelte als het feest na afloop zijn gratis toegankelijk.

Mocht meer informatie willen dan kunt u kijken op www.svonderdendam.nl of mailen met Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM