Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Lopster Störmvogels samen met Amusementskoor Ratjetoe op zondag 10 februari in Trefcentrum Bedum
Gepubliceerd op maandag 21 januari 2019

Lopster Störmvogels samen met Amusementskoor Ratjetoe op zondag 10 februari in Trefcentrum Bedum

Zondag 10 februari 2019 organiseert shantykoor de Lopster Störmvogels uit Loppersum samen met Amusementskoor Ratjetoe uit Groningen een gezellige muzikale middag in Trefcentrum Bedum, Prof. Mekelstraat 1-5.

Aanvang van deze middag is 14:00 uur

Deze middag, zo is de verwachting, zullen veel mensen naar het Trefcentrum komen. Het advies is dan ook om vroegtijdig een entreekaart te kopen en vroegtijdig aanwezig te zijn deze middag.
Kaarten voor deze middag zijn reeds verkrijgbaar in de voorverkoop bij de deelnemende koren en bij Primera de Gele Klap te Bedum. De zaal gaat om 13:30 uur open.
De kaarten in de voorverkoop kosten € 6,00; aan de zaal € 7,50

Shantykoor de Lopster Störmvogels, onder leding van dirigent Wim de Bos, brengt met een eigen muzikale begeleiding een gevariëerd repertoire van shantys en zeemansliederen. Ook bekende eigen bewerkte muziekstukken zijn onderdeel van het repertoire. Behalve in het Nederlands, wordt gezongen in het Engels, Duits, Fries en Gronings.
Ze hebben aan talloze shantyfestivals in binnen- en buitenland deelgenomen en regelmatig worden optredens verzorgd in bejaardencentra en andere instellingen. "De Lopster Störmvogels" zijn graag bereid ook úw feest of festival muzikaal op te luisteren.

Lopster Störmvogels samen met Amusementskoor Ratjetoe op zondag 10 februari in Trefcentrum Bedum 

Amusementskoor Ratjetoe uit Groningen staat onder leiding van muzikaal leider René Klei.  Amusementskoor Ratjetoe zingt in bonte uitdossingen met veel plezier het Nederlandstalig lied. "Van levenslied tot meezinger" staat op ons visitekaartje, dit is een mooie omschrijving van de verschillende muziekstijlen die voorbij kunnen komen. Maar niet alleen de 2 vermelde genres komen aan bod, ook een vleugje Nederpop en Gronings dialect maken onderdeel uit van het repertoire. Maar welk genre ook wordt gezongen, Amusementskoor Ratjetoe zingt het op een zeer aanstekelijke manier en brengt in hun optreden met veel bekende nummers de stemming er altijd in en een optreden is tevens één groot feest der herkenning.

Beide koren kijken er naar uit om voor een volle zaal voor u op te treden.

Tot zondag 10 februari 2019.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM