Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
AFGELAST Line-up Sunsation 2020 belooft spektakel
Gepubliceerd op dinsdag 18 februari 2020

 afgelast vanwege coronavirus

De 32-ste editie van Sunsation is in aantocht. Het evenement vindt dit jaar plaats van 27 maart tot en met 4 april. De organisatie is erg blij met de komst van publiekstrekkers Frans Bauer en Maan. De voorverkoop voor Sunsation is op 1 februari gestart.

Line-up Sunsation 2020 belooft spektakel 

Sunsation gaat van start op vrijdag 27 maart met Sunsation Live. Tijdens deze avond zijn The Great Piano’s on tour te gast. Deze band is al meerdere keren op Sunsation geweest en trekt elk jaar meer publiek. Interactie met het publiek en verzoeknummers staan centraal.

Op zaterdag 28 maart staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. Grote publiekstrekker deze avond is Frans Bauer. “Als sterren aan de hemel staan” en “Heb je even voor mij” zijn enkele van zijn grootste hits. De Hollandse Avond kent ook dit jaar 2 verschillende podia. Op het hoofdpodium zijn naast Frans Bauer ook optredens te zien van Django Wagner en Henk Dissel. DJ Roy is als vanouds achter de draaitafels te vinden. Een heuse Duitse Bierstube vormt dit jaar het toneel voor Schlagerkoning Otto Lagerfett en Victoria – Das Helene Fischer Double. De populaire Duitse zangeres Victoria is al jarenlang de nummer 1 imitator van Helene Fischer. Ze laat daarbij menig mannenhart sneller kloppen. “Atemlos durch die Nacht” is dé superhit van de vrouw uit Rostock. In de Bierstube zorgt Feest dj Maarten in zijn eigen unieke stijl voor de muzikale omlijsting van de optredens. Aan Duitse schlagers en après-ski hits zal het niet ontbreken.

Line-up Sunsation 2020 belooft spektakel 

Het tweede weekend start op vrijdag 3 april met Back to the 90s and 00s. Speciale gast is 2 Unlimited, dat grote successen vierde in de jaren ’90. Daarnaast betreedt Jeckyll & Hyde het podium, bekend van hun hits Freefall en Frozen Flame.

Het Sunsation Dance Event sluit zaterdag 4 april het festival af. Vele dj’s en live-acts zullen hier weer optreden, verspreid over twee podia. Onder andere zangeres Maan en Rolf Sanchez zullen optreden. Terug van weggeweest is Rave van Fortuin, zij zorgden met hun rad vol muziekstijlen al eerder voor groot feest op Sunsation.

Sunsation voorzitter Martijn Wilpstra is in zijn nopjes met de programmering: “Een optreden van Frans Bauer stond al jaren op onze verlanglijst, we zijn dan ook erg blij met zijn komst. Daarnaast hebben we ook hoge verwachtingen van onze nieuwe Bierstube. Ook voor de dance-liefhebbers hebben we weer een top line-up weten samen te stellen.”

De volledige line-up van het evenement is te vinden op Sunsation.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter