Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Landskampioen Donar speelt in Bedum
Gepubliceerd op donderdag 25 augustus 2016

Image

Zes enthousiaste basketbalsupporters uit Bedum hebben het voor elkaar gekregen basketbalteam Donar naar Bedum te halen. Op 31 augustus speelt de club haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen in de sporthal van Bedum.

BEDUM – Het had heel wat voeten in aarde, maar het is gelukt. Donar, landskampioen basketbal, speelt op 31 augustus de eerste oefenwedstrijd in Bedum, tegen studentenbasketbalvereniging De Groene Uilen.

Organisatoren Jan de Roo, Nico Groenendaal, Robert Reisiger, Henk (Wally) Walraven, Chris Slager en Jan Kuiper zijn blij. Om de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden – een kaartje kost 5 euro – klopten de mannen bij de Bedumer ondernemers aan. Zelfs als er zevenhonderd kaarten verkocht worden blijft er namelijk nog steeds een flink gat in de begroting over, want met een team als Donar – en de hele organisatie rondom de wedstrijd – is natuurlijk best wat geld gemoeid. Jan Kuiper: “Zoals altijd hebben we van ondernemers geen enkele nee gehoord”. Chris Slager: “En dat is best bijzonder, want er wordt nogal eens wat gevraagd van onze ondernemers. Maar iedere keer dat er in Bedum iets georganiseerd wordt staat de hele middenstand klaar om de schouders eronder te zetten”.
De samenwerking met de gemeente Bedum, supportersvereniging van Donar en Bedumer basketbalvereniging Bedum Blues is ook heel goed en onmisbaar, zegt Jan. Net als de inzet van de zes kameraden zelf natuurlijk. Zij verzetten de afgelopen maanden flink wat werk en zijn de komende weken ook nog druk bezig met de wedstrijd. Chris: “We zijn een heel complementair groepje: ieder doet zijn eigen ding en zo vullen we elkaar perfect aan”. Jan: “En het is ook nog eens beregezellig”.

Seizoenkaarten en jeugdclinic
Tijdens de wedstrijd worden twee seizoenkaarten voor Donar verloot. Loten kosten 1 euro. Basketbalvereniging de Bedum Blues verzorgt alles rondom de wedstrijd en organiseert bovendien binnenkort een clinic voor alle jeugd in Bedum, op een nog te bepalen datum.

De wedstrijd begint 31 augustus om 19.30 uur, de zaal gaat open om 18.30 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa, bij Primera de Gele Klap, tankstation ODN in Bedum en Burned Basketball in Groningen. Meer informatie is te vinden op de Facebookevent-pagina Donar- De Groene Uilen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM