Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Koffietafelgesprek - APB spreekuur bij Jumbo - Bedum op 12 september
Gepubliceerd op woensdag 04 september 2019

Koffietafelgesprek - APB spreekuur bij Jumbo - Bedum op 12 september

Vakanties zijn weer voorbij. Alle werkzaamheden worden weer opgepakt. Ook dorpsbelangenvereniging APB Bedum heeft in september weer het één en ander. Zo werken we mee aan het evenement MOOI BEDUM , met een grote kunstmarkt aan de Molenweg tijdens OPEN MONUMENTENDAG 2019 zaterdag 14 september . We ondersteunen de VVV Het Hogeland-Bedum met de uitgifte van een bijgewerkte herdruk van Amsterdamse School in Bedum , een wandeling langs verschillende objecten. Er is tijdens OPEN MONUMENTENDAG een wandeling Amsterdamse School met toelichting van Bertus Fennema, schrijver van enkele boeken over Bedumer architecten Albert Wiersema , Karst Zevenberg .

KOFFIETAFELGESPREK  APB BEDUM bij JUMBO-BEDUM.

APB Bedum heeft een eigen spreekuur, een koffietafelgesprek , voor inwoners van Bedum. Zo geven we onze inwoners gelegenheid om met hun vraag , opmerking bij ons aan de koffietafel te komen. Een paar APB Bedum - bestuursleden zijn aanwezig om met elkaar van gedachten te wisselen.  Met medewerking van JUMBO, kunnen wij gebruik maken van hun koffietafel .  U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie met koek te spreken met  APB Bedum - bestuursleden. 

Het eerstvolgende  spreekuur is donderdagmorgen 12 september  vanaf  10.00 uur tot 12.00 uur. Aan de koffietafel. Bewoners uit Bedum zijn hartelijk welkom! 

We zien u GRAAG !

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM