Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Klassiek in Bedum, van waagstuk naar kunststuk…
Gepubliceerd op dinsdag 26 maart 2019

Klassiek in Bedum, van waagstuk naar kunststuk…

Bedum - Na maanden van intensieve voorbereiding werd op zaterdag 16 maart in de zeer goed gevulde Maranathakerk, onder de noemer 'Klassiek in Bedum', een deel van het eerste pianoconcert van Tchaikovsky uitgevoerd door pianist Hugo Sloterdijk met het harmonieorkest van Wilhelmina uit Bedum.

Wat maanden geleden begon met een gewaagd idee van Sloterdijk en dirigent Bert van Dijken, resulteerde uiteindelijk in een waar kunststuk. In een goed gevulde Maranathakerk met bijna 300 bezoekers, waaronder burgemeester Henk Jan Bolding en zijn echtgenote, vielen alle stukjes zaterdagavond op z’n plek. Het mooie arrangement dat Bert van Dijken voor zijn orkest had geschreven, kwam volledig tot z’n recht. Het orkest liet horen en zien een eenheid te zijn en gaf een zeer indrukwekkende performance. Met de virtuoze Hugo Sloterdijk op de vleugel werd het een onvergetelijke avond.

Klassiek in Bedum, van waagstuk naar kunststuk… 

‘Ik vond het geweldig om met Wilhelmina het podium te delen en wat mij betreft doen we het in de toekomst nog een keer’ aldus Sloterdijk. Wat Wilhelmina betreft…. graag!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM