Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kerstconcert brassband Heman met Tom Brevik op zondag 18 december
Gepubliceerd op maandag 28 november 2016

Op zondag 18 december houdt brassband Heman haar jaarlijkse kerstconcert. Dit jaar is het concert extra bijzonder. De brassband wordt namelijk gedirigeerd door de Noorse dirigent Tom Brevik.

Kerstconcert brassband Heman met Tom Brevik op zondag 18 december 

Brevik is als musicus, componist, arrangeur, uitgever, dirigent en jurylid een bekend persoon in de Noorse brassbandwereld. Hij heeft jarenlang de bekende bands Eikanger-Bjørsvik Musikklag en Manger Musikklag gedirigeerd. Daarnaast zat Brevik vele jaren in de muziekcommissie van de European Brass Band Association (EBBA) en is hij internationaal een veelgevraagd jurylid.

Als solisten zullen sopraan Elizabeth Vink en bariton Jan Martens hun muzikale medewerking verlenen aan dit concert. Zij hebben als dorpsgenoten een speciale band met brassband Heman. Er is een veelzijdig programma samengesteld, met prachtige kerstklanken. Op het programma staan traditionele hymnes, moderne bewerkingen en Noorse kerstmuziek. Naast verschillende solowerken zullen Vink en Martens ook een werk samen met de band uitvoeren. Kortom: de perfecte ingrediënten voor een bijzonder sfeervol concert. Wij nodigen u van harte uit dit concert mee te maken.

Het concert vindt plaats op zondag 18 december om 19.30 in de Ontmoetingskerk te Zuidwolde (Boterdiep Westzijde 50). De toegang is gratis.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM