Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kerstconcert brassband Heman - 18 december in Zuidwolde
Gepubliceerd op zondag 07 december 2014

Op donderdag 18 december geeft Brassband Heman haar jaarlijkse kerstconcert. Gelet op agenda’s van andere muziekverenigingen is de band hierin niet uniek, maar voor Heman wordt dit toch wel een bijzonder concert. Door een drastisch verloop van leden moest de vereniging op zoek naar nieuwe muzikanten. En met succes, want met een bijna compleet nieuwe groep kan de jubilerende band toch het jaar afsluiten met het traditionele kerstconcert.

Kerstconcert brassband Heman - 18 december in Zuidwolde

Het kalenderjaar 2014 is voor muziekvereniging Heman in vele opzichten een bijzonder jaar geworden. Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de vereniging opgericht werd in Zuidwolde, reden voor feestelijkheden! Maar het is ook het jaar geworden dat het voortbestaan van de brassband aan een zijden draadje kwam te hangen. Binnen een half jaar is de band een dusdanig deel van de bezetting kwijtgeraakt dat de toekomst van de vereniging er slecht uitzag.  Gelukkig heeft het rondbazuinen van onze noodkreet geholpen!

Inmiddels zijn de repetities weer volop aan de gang. Op donderdag 13 november werd begonnen met een voorstelrondje, de aanwezige muzikanten kenden elkaar lang niet allemaal. Maar een ieder was naar de repetitie gereisd met een gezamenlijk doel: met plezier muziek maken! Daarnaast was een oude bekende van Heman, dirigent Jappie Kuipers, bereid gevonden om de muzikale leiding op zich te nemen en van de groep muzikanten een band te vormen. Op deze manier kan het jubileumjaar toch feestelijk worden afgesloten. Benieuwd hoe deze brassband tegenwoordig klinkt? Kom op donderdag 18 december om 20 uur naar de Zuidwolder Ontmoetingskerk! Hoe voller de kerk hoe meer onze inspanning beloond wordt!

Datum:      Donderdag 18 december
Plaats:     Ontmoetingskerk Zuidwolde
Adres:      Boterdiep WZ 50 – schuin tegenover de brug
Aanvang:    20:00 uur
Toegang:    Gratis (bij de uitgang een collecte)

In de pauze warme chocolade melk en glühwein!

Heel graag tot ziens in Zuidwolde!

Met vriendelijke groet,
Brassband Heman

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM