Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kerstconcert Hotel ’t Gemeentehuis op zondag 24 december
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2017

Op 24 december, de dag voor kerst, vindt een bijzondere gelegenheid plaats. In Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum spelen twee Groninger duo’s een kerstvoorstelling. Tijdens het optreden die open is voor publiek spelen het duo Martin Korthuis & Eddo Pol en het duo Dion Bouwes & Dennis Krottje eigen muziek in het Gronings.

Kerstconcert Hotel ’t Gemeentehuis op zondag 24 december
het duo Dion Bouwes & Dennis Krottje

Beide duo’s hebben inmiddels hun sporen nagelaten in de Groningse muziekscene. Martin en Eddo hebben afgelopen jaar hun eerste gezamenlijke cd uitgebracht. Deze werd zeer goed ontvangen in de provincie en waarvan het nummer “Nij” hoog in de Groningse hitlijst stond. Martin is geen onbekende in het Grunneger muziekland. Hij zingt al geruime tijd in het Gronings.
Dion en Dennis wonnen in februari het “Grunneger Laidjesfestival” en speelden nadien op diverse festivals o.a. op het Bevrijdingsfestival in Groningen. Ze brachten twee singles uit die ook zeer goed werden ontvangen en in de Groningse hitlijst belanden.

Dat de heren in Bedum spelen is op zich niet zo vreemd. Eddo en Dion wonen in Bedum en Martin is er geboren en getogen. Echter een optreden als duo hadden de heren daar nog niet eerder. Ze besloten de handen in een te slaan en zochten contact met Harold Walgraven van Hotel ’t Gemeentehuis. Een ideale plek voor de akoestische instrumenten. Het prachtige oude hotel ligt pal in het centrum en heeft een prachtige allure. Die charme en de sfeer van de muziek van de heren… dat gaat een bijzonder optreden worden.
 
24 december 2017 start 15:00 uur Hotel ’t Gemeentehuis Bedum.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM