Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Jaarlijkse rommelmarkt Wilhelmina Bedum op zaterdag 29 februari 2020
Gepubliceerd op maandag 18 november 2019

Jaarlijkse rommelmarkt Wilhelmina Bedum op zaterdag 29 februari 2020

De Muziekvereniging Wilhelmina Bedum organiseert haar jaarlijkse rommelmarkt in 2020 op zaterdag 29 februari in het Wilhelminahuis aan de Sportlaan 24. Noteer deze datum alvast in uw agenda of op uw kalender!

Wij zijn op zoek naar spullen die u niet meer gebruikt en waar u wel  vanaf zou willen. Bent u van plan om binnenkort uw zolder, schuur of garage op te ruimen. Denk dan aan ons! Met de opbrengst van de rommelmarkt kunnen wij investeren in instrumenten en in het onderhoud van ons verenigingsgebouw.

Vanaf donderdag 28 november 2019 kunt u elke dinsdag en donderdag tussen 19 en 21 uur zelfstandig uw verkoopbare ‘rommel’ in de gang van het Wilhelminahuis plaatsen.  Wij zorgen er dan voor dat het wordt gesorteerd. Wij willen u vragen geen oude computers, televisies, bankstellen, zonnehemels en kleding langs te brengen. Hebt u grote spullen die nog waarde vertegenwoordigen of wilt u graag dat de spullen bij u thuis worden opgehaald, dan kunt u contact opnemen met Hennie Diepstra via het telefoonnummer 06-50957172.

U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM